Dateregels

Je hoeft alleen maar even een kijkje te nemen op het dateforum om te zien hoeveel mensen er bezig zijn met buitenseks of nieuwsgierig genoeg zijn om meer te willen weten. Sommigen vragen zich af wat 'dogging' inhoudt en of er regels zijn voor buitenseks die ze moeten weten.

Oké, we proberen je het uit te leggen - voor zover wij het begrijpen, omdat wij er niet veel ervaring mee hebben. Heb je meer ervaring met (groep)seks op openbare plaatsen, dan kun je contact met ons opnemen om onze uitleg aan te laten passen of er meer informatie aan toe te voegen.

Gewoonlijk draait het om stellen die in of rond hun auto's plezier hebben, waarbij voyeurs toe kunnen kijken. Soms worden deze voyeurs gevraagd mee te doen.

Doe alleen mee of kom dichterbij als dit aan je wordt gevraagd, of als je de binnenverlichting van de auto ziet knipperen (een signaal om dichterbij te komen, omdat het stel wil dat voyeurs toekijken of misschien zelfs meedoen).

Voordat je naar een datelocatie gaat, zorg ervoor:

  • Zorg dat je bent voorbereid op veilige seks
  • Dat je ons forum of datecontactoproepen gebruikt om een ontmoeting te regelen, zodat dat er genoeg mensen komen opdagen!
  • Controleer of de bewuste plek voor jou bedoeld is - zijn het hoofdzakelijk stellen om naar te kijken, of zoek je wellicht wat homoactie?
  • En het belangrijkste: dat iedereen tevreden is en plezier heeft.

Juridische opmerking: wees voorzichtig. Dit is de huidige Nederland situatie voor zover wij weten:

"Er zijn wetten die mensen beschermen tegen het ongewild aanschouwen van seksueel gedrag of tegen lastigvallen of intimidatie tijdens hun gebruik van openbare ruimten of faciliteiten. Seks in openbare toiletten, parken of plaatsen waar aanstoot kan worden gegeven aan voorbijgangers is illegaal."