De blonde stagiare Erotisch

Kennismaking met de volgende generatie…

Ze was al vaker wat langer blijven hangen, nadat iedereen al naar huis was. Mijn stagiaire. Een mooie jonge meid van 21, maar vooral warm en sociaal. Slim in de omgang. Een prettig mens.

Ze had haar eigen kledingstijl. Stijlvol en zakelijk. Lange steile blonde haren met een klein slagje aan de onderkant. Altijd een kek kokerrokje aan met daaronder prachtige blanke benen in hooggehakte pumps.

En ja, natuurlijk had ze verder een goed fig… Meer lezen

  • 0
  • 644
  • 9 minuten leestijd

Op de koffie bij de 66-jarige buurvrouw (en haar man..) Ontmoetingen

De buurvrouw is jarig en trakteert samen met haar man op lekkers…

Wijdbeens nam ze plaats op mijn gezicht. Ik kon proeven dat haar rijpe kut zojuist flink was doorgeneukt. Haar natte geil glibberde langs mijn wangen.

Ik stak mijn tong diep in haar schacht en zoog aan haar dikke klit. Met 2 vingers neukte ik haar hete kontgat, dat gemakkelijk openging. Ze gromde van plezier.

66 jaar oud. Al vijftien jaar was ze mijn buurvrouw. Altijd vriendelijk. Altijd goedlachs. En naar nu bleek: zo geil als boter.

He… Meer lezen

Swingers avond Swingen

Een heerlijke avond in mijn club…

Ik kreeg afgelopen dinsdag weer een uitnodiging van mijn swingers koppel D en haar man R, of ik zin had om naar de club te komen en uiteraard had ik dat....
Aangekomen en omgekleed trof ik ze niet aan de bar dus had ik maar een kop koffie besteld en ben ik daarna naar de jacuzzi gegaan waar het lekker druk was in het bad en D en R trof ik al lekker bezig.
Na gedoucht te hebben ben ik op de rand van het bad gaan zitten omdat ik er niet meer bij… Meer lezen

Mijn ontmaagding Ontmoetingen

Mijn fantasie werkelijkheid…

Ik had afgesproken bij een koffietentje in een stad vlakbij zijn huis. We hadden hiervoor al regelmatig mailtjes uitgewisseld en zelf wat fotootjes, kortom hij leek mij wel oké.
De reis er heen werd ik toch wel zenuwachtig, zou hij mij wel leuk genoeg vinden maar vooral, ik had nog nooit ook maar iets met een man gedaan. Ik wist ook eigenlijk niet zeker of ik dit wel wilde maar ergens diep in mij was dat verlangen één keer in mijn leven iets… Meer lezen

swingersmiddag Swingen

heerlijke ontspanning…

Afgelopen week weer eens heerlijk wezen relaxen in mijn favorieten paren / swingersclub
terwijl ik mij aan het omkleden was kwam ik mijn vaste stel tegen na elkaar hartelijk begroet te hebben namen we plaats aan de bar om een lekkere cappuccino.te drinken Na een half uurtje vertrokken we met zijn drieën naar de jacuzzi waar inmiddels al een man lag te bubbelen.
Mijn vaste vriendin ( D ) ging na enkele minuten richting de man en begon hem … Meer lezen