Swingers avond Swingen

Een heerlijke avond in mijn club…

Ik kreeg afgelopen dinsdag weer een uitnodiging van mijn swingers koppel D en haar man R, of ik zin had om naar de club te komen en uiteraard had ik dat....
Aangekomen en omgekleed trof ik ze niet aan de bar dus had ik maar een kop koffie besteld en ben ik daarna naar de jacuzzi gegaan waar het lekker druk was in het bad en D en R trof ik al lekker bezig.
Na gedoucht te hebben ben ik op de rand van het bad gaan zitten omdat ik er niet meer bij… Meer lezen

Mijn ontmaagding Ontmoetingen

Mijn fantasie werkelijkheid…

Ik had afgesproken bij een koffietentje in een stad vlakbij zijn huis. We hadden hiervoor al regelmatig mailtjes uitgewisseld en zelf wat fotootjes, kortom hij leek mij wel oké.
De reis er heen werd ik toch wel zenuwachtig, zou hij mij wel leuk genoeg vinden maar vooral, ik had nog nooit ook maar iets met een man gedaan. Ik wist ook eigenlijk niet zeker of ik dit wel wilde maar ergens diep in mij was dat verlangen één keer in mijn leven iets… Meer lezen

swingersmiddag Swingen

heerlijke ontspanning…

Afgelopen week weer eens heerlijk wezen relaxen in mijn favorieten paren / swingersclub
terwijl ik mij aan het omkleden was kwam ik mijn vaste stel tegen na elkaar hartelijk begroet te hebben namen we plaats aan de bar om een lekkere cappuccino.te drinken Na een half uurtje vertrokken we met zijn drieën naar de jacuzzi waar inmiddels al een man lag te bubbelen.
Mijn vaste vriendin ( D ) ging na enkele minuten richting de man en begon hem … Meer lezen