Erotisch
23 jun. 2023


Ze was al vaker wat langer blijven hangen, nadat iedereen al naar huis was. Mijn stagiaire. Een mooie jonge meid van 21, maar vooral warm en sociaal. Slim in de omgang. Een prettig mens.

Ze had haar eigen kledingstijl. Stijlvol en zakelijk. Lange steile blonde haren met een klein slagje aan de onderkant. Altijd een kek kokerrokje aan met daaronder prachtige blanke benen in hooggehakte pumps.

En ja, natuurlijk had ze verder een goed figuur. Maar ze was zeker geen goedkoop sletje. Pronte stevige tietjes in een katoenen bloesje, blanke welgevormde schouders. Vrouwelijk. Sexy.

Ze sportte graag en dat zag je. Vooral haar stevige ronde billen deden menig kantoorstoel draaien. Tsja. Mannen. Maar ze deed het er niet om. En dat was nu juist zo aantrekkelijk.

We waren al eens wezen dansen, gewoon omdat de sfeer op de zaak zo was. We waren een jonge club. En we hielden allemaal van uitgaan. En wie van salsa houdt, danst met elkaar.

Natuurlijk, we scheelden een jaar of twintig, maar daar merkten we weinig van in hoe we elkaar benaderden. Vriendelijk en met humor. Liefdevol, bijna. Haar warme lach ontwapende.

Maar handjes thuis. Ik ben geen viezerik. Houd het netjes, het is je stagiaire.

Tot ze de overstap maakte naar een andere afdeling. Het contact werd losser. Grapjes op de app, met een groepje in het cafe, zij in een strakke zwarte spijkerbroek met sneakers. Lachend.

En weer dansen, tot de glimlach niet meer van ons gezicht ging. Een hand die iets langer bleef hangen in de andere. Een voorzichtig kusje op de wang bij het afscheid.

Het broeide.

Hoe het ervan kwam, weet ik niet meer precies. Het was een werkdingetje, over de app. En de uitnodiging om ‘het er eens samen over te hebben bij een etentje’ was snel gemaakt.

Ik bakte een visje bij mij thuis aan de gracht. Muziekje op, wijntje erbij, heerlijk ontspannen. We praatten wat, lachten en in een beweging kwamen onze gezichten iets te dicht bij elkaar.

We zoenden. Warme lippen beantwoorden gretig mijn toenadering. Mijn handen door haar haar, langs haar gezicht. Haar blauwe ogen wat verdwaasd maar vragend.

We stonden op en ik pakte zoenend haar hand. Gleed met de andere langs haar strakke middel, tot boven de bolling van haar volle bips. Vingers op verkenning achter de zoom van haar rokje. Donshaartjes boven een strak stringetje. Een zucht.

Ik drukte haar zacht tegen de rand van de tafel en opende een voor een de knoopjes van haar blouse. Een wit kanten bh’tje kwam tevoorschijn. Gevuld met de harde borstjes van een gezonde, jonge blondine.

De rits van haar rok ging makkelijk open en het kledingstuk gleed eenvoudig langs haar welgevormde dijen op de grond. Met een soepele knip van mijn vingers opende ik de sluiting van haar bh, die ze vervolgens verbazingwekkend makkelijk onder haar blouse uittrok.

De aanblik van deze prachtige jonge vrouw in zwarte hoge hakken, haar hemdje open, borstjes vooruit en een wit stringetje nauw gesloten om haar fitte heupen deden me steigeren.

Ik nam haar mee naar mijn bed en vleide haar neer. Ik hing over haar heen en zoende haar nek, mijn handen op zoektocht langs haar fitte albasten lichaam, onder haar nauwsluitende slipje, over haar kale gladgeschoren heuveltje, vingers woelend tussen haar natte lipjes. Ze ademde zwaar en opende haar dijen wat, zodat ik er beter bij kon. “Oh.”

Mijn vingertoppen draaide rondjes over haar klitje. Mijn middelvinger gleed zachtjes in en uit haar warme kutje. Nauw, nat. Geil.

Ik kwam wat overeind en pakte haar stringetje bij haar heupen. In een soepele beweging verdween het kleinood op de grond.

Daar lag ze voor me. Kwetsbaar. Ontvankelijk. Slechts gekleed in een openvallend hemdje en twee zwarte pumps die ze op mijn verzoek had aangehouden. Haar harde beige tepeltjes staken fier omhoog. Haar geschoren kutje vragend om gekust te worden.

Ik gleed af naar beneden, mijn hoofd boven haar geurende kruisje, mijn handen onder haar billen. De eerste aanraking van mijn tong deed haar huiveren. Kippenvel.

Ik proefde de zoete smaak van haar vrouwelijkheid en likte haar natte roze lipjes wat verder open. Haar anusje glimmend van het vocht. Haar handen in mijn haar.

Terwijl ik haar bediende met mijn mond, trok ik mijn broek uit. Hard was ik. Knalhard. Ik speelde wat met mezelf en voelde dat mijn lul klaar was voor een lange sessie

Met mijn knieen onder haar heupen nam ik haar beet bij haar kuiten en legde haar hoge hakken op mijn schouders. Met een polsbeweging boog ik mijn erectie tussen haar lipjes. Ze kreunde.

Ik voelde hoe haar strakke kutje zich vast zoog om mijn lul. Ik schoof langzaam wat dieper bij haar naar binnen. Allejezus wat een lekker gevoel.

Onze tongen vonden elkaar, terwijl ik tot aan mijn zak in haar zat. Haar hakken in de lucht. Ik keen naar beneden. De aanblik van haar nauwe poesje om mijn lul maakte me nog geiler dan ik al was.

Ik neukte haar met langzame diepe halen. Iedere stoot beantwoorde ze met een zachte grom. Haar handen speelden met haar tietjes. Met haar mond open keek ze me aan. “Oh, ja. lekker zo.”

Ze begon hoorbaar te soppen. Haar vocht voelde warm aan tegen mijn zak en gleed door haar bilspleet op het witte laken.

Ik draaide op mijn rug, al die tijd mijn pik diep in haar jonge spleetje.

Nu zat ze bovenop me. Haar rug wat gekromd, tieten strak vooruit. Met mijn handen om haar heupen begon ze te rijden. Ik voelde mijn eikel tegen de hals van haar baarmoeder stoten.

Haar smachtende kutje gevuld met mijn harde ervaren lul, haar klitje wrijvend over mijn schaambeen, het werd haar al snel teveel. Met kleine schokjes kwam ze klaar.

Hijgend lag ze op me. Haar lange blonde haren in mijn gezicht. Mijn handen wrijvend over haar heerlijke kont. Tijd voor het echte werk.

Ik kroop onder haar vandaan en nam achter haar plaats. Haar billen staken omhoog, haar gezicht in mijn kussen. Weer naar binnen, in haar knellende spleetje dat inmiddels droop van de sex. Al die tijd haar hakken nog aan. Deze jongedame was een natural.

“Doe je voorzichtig met me?” Een aansporing die juist voor het tegenovergestelde zorgde.

Ik pakte haar middel beet en liet mezelf met een harde stoot diep in haar grotje vallen. Een harde kreun. “Aaah, alsjeblieft!” Maar ik had haar te pakken. Niks langzaam aan. Vol erin.

Beuk na beuk ramde ik haar welwillende kutje open met mijn kloppende lul. Ze kwam omhoog op haar handen en gooide haar hoofd in haar nek. Haar tietjes schudden bij elke penetratie. Ik pakte haar beet bij haar nek en domineerde. Ze kreunde nu zonder schaamte.

Bij iedere stoot zag ik hoe mijn eikel haar anusje wat deed opbollen. Ze had een prachtig sterretje. Strak en roze, onaangetast. Ik maakte mijn duim vochtig en stak het tipje bij haar naar binnen. Even kijken hoe ze zou reageren.

Ze trok niet weg. Sterker nog, ze kreunde nog luider en begon haar lekkere stevige kont om mijn duim te draaien. “Oh, wat doe je met me? Wat lekker. Ja, doe maar, ik wil het.”

Uit het nachtkastje pakte ik de tube medische vaseline, en masseerde het goedje over mijn lul tot deze glom in het licht. Een druppeltje glijmiddel erbij voor het gemak.

We lagen nu op onze zij. Haar billen draaiend tegen mijn geslacht, dat zo haar strakke gaatje insmeerde voor wat ging komen.

Met een hand pakte ik haar pronte tietje vast, en ik fluisterde in haar oor: “ontspan, zie het als een kringspiermassage. Als het niet gaat, gaat het niet, maar ik wil dat je jezelf aanbiedt.”

Ze zuchtte alleen maar en ik boog mijn eikel tegen haar opening. Heel langzaam voelde ik haar spiertje ontspannen. Lichte druk vanuit mijn heupen zorgde voor de rest. Ik schoof naarbinnen.

“Au. Het doet een beetje pijn.” Dus wachtte ik even, en liet ik haar wennen aan het gevoel van die pik in haar anusje.

Lang duurde het niet, en ze begon zichzelf vast te spiesen. Dieper en dieper gleed ik in haar, tot ze stopte en haar heupen weer naar voren bewoog tot alleen het tipje van mijn eikel nog in haar stak. En weer nam ze mij in haar op, nu helemaal, tot mijn zak.

Ze neukte zichzelf nu. Hijgend. Ik zoende haar nek, knabbelde aan haar oor, kneedde haar borsten, haar middel, haar heupen en gleed met mijn hand naar haar harde knopje.

Met drie vingers in haar strakke gleufje pakte ik haar schaambeen vast en trok ik haar heen en weer over mijn lul. Ze gromde en ik voelde hoe haar hete kontgaatje zich ontspande.

“Wat ben je heerlijk strak, lieve schat,” zei ik. “Mag ik mezelf ontladen in je kontje?” Ze draaide haar hoofd naar me toe, sloeg een arm naar achteren, pakte mijn hoofd vast en likte aan mijn tong.

“Ik wil je helemaal, alles,” sprak ze hees. “Vandaag ben ik van jou. Je mag met me doen wat je wil.”

De sensatie van haar strakke kringspier die mijn pik omsloot, haar diepe gehijg, haar kletsnatte kutje om mijn vingers, de aanblik van haar prachtige lijf, die geile hakken, het werd me te veel.

Met een luide kreun leegde ik mezelf in haar hete binnenste. De energie van mijn orgasme zorgde ook bij haar voor een explosie. “Ah, godverdomme. Oh, Jezus. Oh mijn god!”

Ze schokte en pakte mijn hand vast, die nog steeds stevig om haar venusheuvel klemde. Haar kontje trok samen. “Aaaaah!”

Stil.

Uit het open raam het geluid van vogels. Zachte muziek op de achtergrond. We lagen voldaan naast elkaar. Ze begon te lachen. “Wow. Dit had ik niet verwacht voor mijn eerste keer.”

Ik keek haar verbaasd aan. “De eerste keer dat je het van achteren doet?” Ze keek me schalks aan met glinsterende blauwe ogen. “Nee, de eerste keer.”

De volgende dag kwamen we elkaar tegen in de gang. “Dank je wel voor gisteren. Ik moet nu gaan. Heb een afspraakje straks. Met een collega. Hij gaat een visje voor me bakken.”

Ze knipoogde, en ik keek haar na. Sterke kuiten in stiletto hakken. Haar heupen wiegend in een kek kokerrokje.