Geschreven door Anoniem

Ontmoetingen
11 mrt. 2019


Ik had afgesproken bij een koffietentje in een stad vlakbij zijn huis. We hadden hiervoor al regelmatig mailtjes uitgewisseld en zelf wat fotootjes, kortom hij leek mij wel oké.

De reis er heen werd ik toch wel zenuwachtig, zou hij mij wel leuk genoeg vinden maar vooral, ik had nog nooit ook maar iets met een man gedaan. Ik wist ook eigenlijk niet zeker of ik dit wel wilde maar ergens diep in mij was dat verlangen één keer in mijn leven iets met een piemel van een andere man te mogen doen, oraal, anaal.. ik voelde hoe mijn penis groeide en kon me de laatste kilometers nog maar slecht concentreren. Allerlei geile gedachtes lieten mij telkens van het autorijden afdwalen. Gelukkig was het rustig op de weg en voordat ik er erg in had vertelde de vrouwenstem in mijn Tom Tom dat ik was gearriveerd op de plaats van bestemming.

Ik parkeerde de auto recht tegenover het koffietentje. Was ook wel zo fijn gelijk weg te kunnen indien het tegen zou vallen.

Met een zwaai duwde ik de deur open en zag gelijk aan een grote klok aan de muur dat ik zeker een half uur te vroeg was. ‘Mooi’ dacht ik, dan heb ik nog even de tijd om me voor te bereiden. Ik zocht een plekje bij het raam en bestelde een cappuccino. Met mijn mobiel voor mij op tafel begon ik vlug nog even te scrollen door de geile berichtjes welke we elkaar hadden gestuurd.

“Ik ga voor je staan en jij moet dan op je knieën’ had hij geschreven. Als ik het zo las klonk het best lomp. Aan de andere kant had ik hem geschreven dat ik onderdanig wilde zijn dus dit toontje kon ik wel plaatsten. Vlug scrolde ik verder; “Nadat ik je eerst helemaal onder geplast heb moet je mij pijpen”.

ÜH??”Hier schrok ik toch even van terug. Had hij mij dit geschreven? Niet dat ik hier nu direct voor naar huis wilde vluchten maar in welke context moest ik dit plaatsen.

Ik keek op de klok, nog tien minuten en dan zou hij er zijn, als hij tenminste niet te vroeg zou komen. Snel probeerde ik nog wat highlights van zijn berichten te lezen, stukjes als mijn billen insmeren met olie alvorens mij te penetreren vlogen mij herhaaldelijk voor mijn ogen langs. Deze man had duidelijk iets met anaal en oraal. Plots viel mijn oog op het woordje vrouw, een vrouw moest in standje 69 op mij gaan liggen en ja hoor.. hij ging haar penetreren. Ik had met een echte penetratie-ridder van doen leek het wel. Vreemd dat mij dit nooit eerder opgevallen was.

“Hallo, ben jij Jacco?”

Een zware stem had mij abrupt uit mijn gedachtes gehaald en lieten mijn ogen recht in de zijne kijken. Heel even twijfelde ik of ik toch gewoon nee zou zeggen, dan kon ik er makkelijk nog van af maar het geile stemmetje in mij zij ja en voordat ik er zelf erg in had ging ik staan en stak ik mijn hand uit gevolgd door een “Ja, dat klopt. Leuk dat je er bent”.

Het was een openminded man en er was niets wat onbesproken bleef. Althans niets wat mij op dat moment biologeerde. Hij leek oprecht in mij geïnteresseerd en na een tweede kop cappuccino besloten we al gauw dat we er beide klaar voor waren.

Hij was met de bus gekomen omdat hij vlakbij woonde en stapte samen met mij in mijn auto. Al vrij snel kwamen we bij zijn huis aan, een rijtjes woning in een voor mij normaal aandoende straat. Tot zover geen alarmbellen voor mij en dus liep ik ontspannen achter hem aan zijn huis binnen. Het zag er op het eerste gezicht netjes en schoon uit en al snel voelde ik mij op mijn gemak. Hij nam mij mee naar zijn woonkamer en liet mij zitten op een mooie rood lederen stoel waarin ik ver weg zakte. De dikke leuningen lieten mij voelen alsof ik een koning was zittende op een echte zetel.

“Nog een koffie of iets anders?”vroeg hij vriendelijk.

“Doe maar iets van sap als je hebt”, antwoordde ik hem.

Plots trok hij al zijn kleren uit, plaatste zijn knieën op de brede leuningen en liet mij oog in oog zitten met zijn ondertussen reizende geslachtsorgaan. “Zuig het sap er maar uit”, brieste hij duidelijk opgewonden.

Ik deed wat hij vroeg en nam ietwat aarzelend voor mijn eerste keer in mijn leven een warme harde piemel in mijn mond. Gelijk voelde ik een ongekende haast ongeremde geilheid in mij opkomen en begon als een bezetene zijn lul naar binnen te schrokken. In een flits vroeg ik mij nog af of ik het wel goed deed en hij het wel lekker vond maar zijn gekreun was gelijk een bevredigend antwoord.

Steeds dieper liet ik zijn pik in mijn mond schuiven en had het gevoel zelf klaar te komen zo lekker vond ik dit. Plots haalde trok hij zich terug en gaf mij een compliment omdat hij nu al bijna klaar was gekomen. Iets wat hij duidelijk nog niet wilde.

“Kom, we gaan naar boven”, zei hij mij terwijl hij al in de deuropening stond om mij de weg te wijzen. Gedwee deed ik wat hij vroeg en liep voor hem naar boven.

“Nu eerst helemaal uitkleden”, klonk het bijna als bevel.

Wederom deed ik wat hij gevraagd had. Ik merkte dat ik knettergeil aan het worden werd. Was ik dan echt een onderdanig type?

Naakt liet ik mij een kamer in duwen, zachtjes maar wel duidelijk duwen. Het was een pik donkere ruimte, duidelijk afgeplakt met veel plastic. Ik moest van hem op knieën gaan zitten en mocht vooral niets zeggen.

“Je doet nu wat ik je allemaal zeg oke? Ik doe niets wat we niet besproken hebben maar wel alles wat ik fijn vind,duidelijk?!”

Ik schudde ja, geil als ik was maar tegelijkertijd ook bang voor wat komen ging.

Hij ging voor mij staan en gebaarde wederom zijn pik in mijn mond te nemen. Lustig begon ik hem weer te pijpen. Hij kreunde en gaf mij een gevoel van macht over hem te hebben. Plots trok hij zijn lul weer terug, net als beneden op de stoel. Ik dacht dat hij nu bijna weer klaar moest komen alleen begon hij nu onaangekondigd te plassen. Zijn zeik smaakte niet al te sterk en omdat ik gezegd had in te zijn voor alles liet ik hem begaan. Diep in mij voelde ik de walging maar tegelijkertijd een diep gevoel van opwinding. Zijn pis droop van mijn lichaam en zijn piemel schoof heen en weer in mijn mond. Bij de laatste druppel commandeerde hij mij op mijn buik te gaan liggen.

“Kont omhoog”, klonk een volgende opdracht.

Ik voelde hoe een koude substantie de weg tussen mijn billen richting mijn scrotum volgde en gelijk drong iets warms bij mij naar binnen. Het was zijn harde worst welke mij ontmaagde. Steeds harder schoof hij in en uit op weg naar een hoogtepunt. Af en toe kletste hij hard op mijn kont iets wat ik weleens bij mijn vrouw had gedaan maar iemand nog nooit bij mij. Hij beukte zijn lul zo diep mogelijk in mijn anus waardoor mijn hoofd bij elke stoot door zijn zeik schoof. Hoewel het niet op mijn wensenlijstje nummer één stond bemerkte ik dat ik dit toch wel heel erg geil vond.

Plots kreunde hij anders en voelde ik hoe hij in mijn kont klaar kwam. Dit was dus wat mijn vrouw voelde als ik mij in haar leeg spoot, daarom wilde ze dit zo graag want het gaf een ongekend gevoel van genegenheid. De hele rit naar zijn hoogtepunt en ik die voor zijn momentum gezorgd had door mij volledig te geven.

Voldaan liet hij zich naast mij zakken. “Zal ik je even aftrekken”, vroeg hij lief.

“Nee hoeft niet”, antwoordde ik hem. Ik wil lekker geil blijven zodat ik de rest van de dag hieraan herinnerd wordt.

Samen liepen we naar de douche en na een drankje beneden besloot ik terug te gaan naar huis. Een ervaring rijker. In mijn nog steeds geile bui fantaseerde ik al over een volgende keer met een vrouw erbij. Dat had hij immers voorgesteld. Zou ik mijn vrouw dit voorstel durven doen?


Reacties