Ontmoetingen
18 mei 2023


Wijdbeens nam ze plaats op mijn gezicht. Ik kon proeven dat haar rijpe kut zojuist flink was doorgeneukt. Haar natte geil glibberde langs mijn wangen.

Ik stak mijn tong diep in haar schacht en zoog aan haar dikke klit. Met 2 vingers neukte ik haar hete kontgat, dat gemakkelijk openging. Ze gromde van plezier.

66 jaar oud. Al vijftien jaar was ze mijn buurvrouw. Altijd vriendelijk. Altijd goedlachs. En naar nu bleek: zo geil als boter.

Het uitzicht van onderop op haar dikke ronde tieten, de smaak van haar volle natte kut, het samentrekken van haar anus om mijn vingers; het maakte me staalhard.

Fier stond mijn gladgeschoren lul overeind. Mijn vrije hand speelde met mijn zak, en zachtjes masseerde ik mijn eigen gaatje.

Dat ontging ook haar man niet, die tot dan goedkeurend had toegekeken hoe ze haar volle kont in zwarte jarretels over mijn gezicht liet glijden.

“Ik geloof dat we met deze jongeman onze lieve gang kunnen gaan," sprak hij terwijl hij op zijn buik tussen mijn benen schoof. "Kijk ‘m eens slobberen.”

“Doe met hem wat je wilt,” zei ze. “Ik zorg er wel voor dat zijn mond wat anders te doen heeft dan tegenspraak bieden.”

Daarmee verschoof ze haar bekken, waardoor mijn neus nu diep in haar soppige gleuf stak, haar kontgat op mijn lippen.

“Likken, kreng,” lachte ze. “En die tong naar binnen. Ik wil ’m voelen.”

Naar adem happend deed ik wat ze zei. Eerst het puntje, dan zover mogelijk mijn hele tong erin. Jezus, wat ranzig. Maar allemachtig, wat geil.

Tegelijkertijd voelde ik een stevige mannenhand om mijn lul. Een paar natte likken langs mijn anus en over mijn zak. Warme adem op mijn eikel. Vervolgens een hete mond, strak zuigend tot in een klokkende keel.

Hij zoog hard, en het deed een beetje pijn. Maar een golf van geilheid stroomde door mijn lijf en ik begon automatisch wat met mijn heupen te draaien.

Hij stak een knoestige vinger bij me naar binnen en begon in hetzelfde tempo als hij zoog mijn prostaat te masseren. “Umpf,” kreunde ik.

“Zo is dat, schatje, laat die knaap maar eens voelen waar jij vandaan komt,” spoorde mijn buurvrouw hem aan.

Zij had ondertussen haar wand vibrator gepakt en drukte deze tegen haar clitoris. Mijn bek werd drijfnat van het geil, dat dik uit haar opengesperde kut droop. Diep kreunend kwam ze klaar. Ze rolde naast me op bed. Uithijgend van haar orgasme.

Eindelijk had ik wat lucht. Ik keek naar beneden en zag de grijze kruin van haar man op en neer gaan, over mijn lul. Godsamme wat kon die gast pijpen.

Mijn buurvrouw kwam op haar knieën naast ons zitten, en bekeek met genoegen hoe mijn glimmende lul keer op keer diep in de keel van haar echtgenoot gleed.

“Genoeg, schat. Tijd om nu eens echt tekeer te gaan. Volgens mij ben je daar wel aan toe, zo te zien.”

Ze doelde op zijn geslacht dat knalhard was geworden. Hij was niet heel lang, ik denk een centimeter of vijftien, maar het was een dikke pik met een forse kop. Zijn geschoren zak hing vervaarlijk tussen zijn benen. Dit was een ervaren lul. En ik was lichtelijk geïntimideerd.

“Omhoog die beentjes,” lachte ze. “Wacht, ik help je wel even.” En met een soepele beweging greep ze me bij mijn onderbenen en vouwde ze me dubbel. Mijn gaatje weerloos in de lucht.

Ze bukte voorover en spreidde glimlachend mijn billen. Haar tong flitste over mijn kringspier. Ze spuugde. Haar warme slijm gleed langs mijn perineum en droop door mijn bilspleet.

Ze veegde haar mond af. ”Klaar voor gebruik, lieverd.”

Haar man nam plaats en sloeg speels met zijn flinke pik op mijn gaatje. Zijn handen drukten in mijn knieholtes. Ik zag hoe zij z’n lul richting mijn opening dirigeerde.

Hij duwde. Weerstand. Hij duwde nog eens. Pijn. Ik kreunde. Meer druk. Mijn aarsje opende zich. Zijn dikke eikel rekte me op. Meer pijn, en ik begon wat tegen te stribbelen.

Maar hij stopte niet. Langzaam drong hij verder naar binnen, en ik voelde hoe zijn eikel langs het nauwste punt gleed en hoe mijn kontgat zich ontspande en zijn schacht omsloot. Hij stopte even en streelde mijn hamstrings. Ik raakte in een roes.

Hoe was ik hier in hemelsnaam beland? Op mijn rug, mijn benen in de lucht en een dikke lul van een bejaarde vent in mijn reet. Hoe dan?

Even een kopje koffie zou het worden. Voor haar verjaardag. Een half uurtje, en dan weer aan het werk.

Ze had opengedaan in haar kamerjas. Haar stevige tieten meteen duidelijk zichtbaar. Gehakte muiltjes om haar voeten. “Ah, lieverd, hij is er eindelijk,” had ze over haar schouder geroepen terwijl ze mijn hand pakte. “Kom binnen schat, maak het je gemakkelijk,” zei ze met een knipoog.

Ook hij liep rond in een kamerjas. Een mooie lange vent, goed gebruind, zeker niet onfit. Een wiegende bobbel was duidelijk zichtbaar toen hij me naderde om me met een prachtige lach een hand te geven, die hij iets te lang vasthield.

“Nou, lieverd, straks wordt onze mooie buurjongen nog verlegen,” had ze gezegd. “En we willen dat hij zich op zijn gemak voelt, toch? Hééélemaal relaxt en senang,” knipoogde ze naar me, terwijl ze tussen haar decolleté wreef.

Hoewel ze 66 was, zag ze er nog erg goed uit. Sommige vrouwen worden nu eenmaal mooi oud. Haar halflange donkere haren krulde een beetje en haar mond had ze verfraaid met donkerrode lipstick.

Ze was gaan zitten en had haar benen gekruist, waardoor haar kousen en jarretels zichtbaar werden. Ze had gezien dat mijn blik was afgedaald. “Oh, sorry schat, trek het je niet aan. We hebben net hééérlijk mijn verjaardag gevierd. Als je begrijpt wat ik bedoel.” Ze knikte schalks met haar hoofd richting de slaapkamer.

Daar had de deur open gestaan, en een zwarte g-spot dildo was duidelijk zichtbaar op het nachtkastje. We keken er naar. Ik wist even niet wat ik moest zeggen.

“Is een kadootje. Voor hem,” lachte ze. Weer een knipoog.

Hoe het verder was gelopen, wist ik op dat moment niet meer zo goed. Wel wist ik dat ik haar zojuist volledig had leeggebeft en dat ze kletterend boven mijn gezicht was klaargekomen.

Dat haar man me vakkundig tot het randje van een knallend orgasme had gezogen.

En dat nu de tip van zijn dikke lul in mijn kont stak.

Hij pakte mijn heupen en drukte verder. Centimeter voor centimeter gleed hij dieper. Een mix van pijn en genot maakte zich van mij meester. Ik zag hoe zijn gebruinde buik de onderkant van mijn zak raakte. Hij stopte weer even, om me te laten wennen.

“Oh, wat ben je toch een hete duivel,” kirde mijn buurvrouw, terwijl ze zachtjes mijn harde pik streelde. “Kijk nu toch eens hoe je die arme jongen helemaal opvult met die heerlijke lul van je. Niet eens een uur nadat je mij hebt uitgewoond.”

Ik gloeide over mijn hele lijf en hijgde hoorbaar. Een beetje angstig wachtte ik op wat komen ging. “Neuk hem maar lekker, lieverd. Ik vermaak me wel.”

En daar ging hij. Met langzame, diepe halen schoof hij zijn oude lul bij me naar binnen. Iedere stoot iets dieper. Iedere stoot wat harder. Zijn eikel langs mijn prostaat. Zijn zak tegen mijn onderrug.

Ik nam hem helemaal in me op. Begon te ontspannen. De pijn maakte plaats voor een diep genot, zoals ik nog nooit had gekend.

Beuk na beuk absorbeerde mijn kontgaatje zijn apparaat. Ik kreunde luider, met iedere stoot. “Zo is dat, jongen,” moedigde mijn buurman me met een hese stem aan. “Neem die volwassen pik maar diep in je kont. Your ass is mine.”

Ze lachten allebei. Mijn buurvrouw beloonde me met een natte tongzoen. Tot haar blik op mijn harde lul viel, die door zijn stoten heen en weer wiebelde.

“Hmm.. ik zie dat je de prostaat van onze buurjongen een plezier doet. Zijn buik is nat van het voorvocht.”

Ze had gelijk. Diep vanbinnen kwam mijn prostaat op stoom. Een slijmerig sliertje droop uit mijn eikel. Ze boog voorover en nam mijn lul in haar mond.

Slobberend verorberde ze mijn geil. Mijn lul snoeihard. Met glazige ogen keek ze me aan. “Ik vind je lekker. Ik ga je neuken. Terwijl mijn man jou neukt.”

Ik lag op mijn rug, benen in mijn nek, en met een zwier gooide ze haar been over me heen.

Met haar gezicht naar haar man kreeg ik vrij zicht op haar prachtige kont. Ze pakte mijn lul en boog deze omhoog tot mijn eikel tussen haar volle lippen stak. Met een diepe plof nam ze me in een keer in haar rijpe natte kut.

“Dit is nog eens jarig zijn. Twee harde lullen in een uur. Lang zal ik leven!” lachte ze. En terwijl ze mij soppend bereed, zoende ze haar man die weer een diepe stoot in mijn anus liet vallen.

Ik snakte naar adem. Het gevoel van die forse pik in mijn nauwe gaatje en haar sompige, knijpende kut over mijn lul werd me bijna teveel.

Ook hij had het niet meer. Met een laatste diepe, pijnlijke stoot voelde ik de spasmes van zijn lul in mijn buik. Zijn warme zaad vulde mijn endeldarm. Het startschot van mijn eigen knalharde orgasme.

Met een schreeuw kwam ik klaar, diep in mijn buurvrouw, die met een samentrekkende kut mijn orgasme beantwoorde.

Stilte.

Als een vergroeid organisme bleven we nog even in elkaar. Tot ik zijn lul uit me voelde glijden. En zij van me af kroop, zaad druipend langs haar dijen.

Mijn gaatje gloeide. Mijn lul lag loom in opdrogend sap op mijn buik. Ik was geneukt. En hard ook. Door een stel bejaarden.

Bij de deur keek mijn buurvrouw me aan. “Nou, knapperd. Kom je snel weer een kopje suiker halen? Krijg je vast wat lekkers bij de thee.”

Ze gaf me een kus op de mond en sloot de deur. Ietwat beduusd bereikte ik mijn appartement. In een roes viel ik die avond in slaap.


Reactie