Clubgegevens

Gegevens

Kaart

Omschrijving

Beste bezoekers ,  Wij heten jullie van harte welkom op de website van de mooiste en meest sfeervolle parenclub van Nederland, Fun4Two. Sinds Januari 1996 is deze club geopend en word bezocht door mensen uit de hele wereld.

Even een stukje terug in de tijd!

De bouw van deze boerderij werd mogelijk toen in 1851 de polder in deze omgeving werd drooggemalen. Interessant te weten is dat het laagste punt van Nederland zich slechts enkele honderden meters van de club bevindt ( ruim 7 meter onder zee niveau ) Het gedeelte van de boerderij waar nu de club gevestigd is was vroeger de stal waar zo'n 80 koeien stonden In het houtwerk staan de sporen van de koeien die hun nek hieraan schuurden. De eerste verdieping werd gebruikt om hooi op te slaan gedurende de winter. Deze bovenverdieping is zo sterk dat bij een eventuele overstroming van de polder de koeien zelfs op deze verdieping konden staan. Gelukkig was dit nooit nodig. De architectuur is zo speciaal dat het pand beschermd is als rijksmonument.

Nu, velen jaren later, is deze stijlvolle parenclub iets waar ze het tot aan de andere kant van de wereld over hebben. In 2015 hebben wij wederom de prijs gewonnen voor beste Lifestyle club van Europa.

Wij stellen hogen eisen aan onze uitstraling en zullen er alles aan doen om ons te blijven onderscheiden. Verder blijven wij vooruitstrevend en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Laat u verrassen, ga op in uw fantasieën en maak uw dromen waar… u waant zich in een andere wereld, een wereld vol spanning en genot, liefde en lust… Stap binnen en let the FUN begin…