Clubgegevens

Gegevens

Kaart

Omschrijving

Inn Joy is een gezellige middelgrote parenclub.Waar U het meteen gemoedelijk zal vinden.Op het moment dat je binnen in de hal bent krijg je een sleuteltje van een kleedkastje waarin U uw kleding kunt opbergen, en omkleden in Sexy Lingerie voor de dames voor de heren slip boxershort of string.Schoenen mag of kunt U aanhouden dames een naaldhakje of laarsjes de heren schoenen of slippers.Vanuit de hal kom je meteen in onze super gezellige bar waar je klantvriendelijk wordt ontvangen.Hier geef je je sleuteltje in bewaring. En kun je een drankje bestellen.
Behalve aan de bar met onze leuke muziek kunt u genieten van een lekkere sauna, lekker bruinen onder de zonnebank of grenzeloos genieten in een van de zes sfeervolle relaxruimtes. Wij hebben een Spiegelkamer Rodekamer en een Blauwekamer. Op onze zolder een Darkroom en een gezellig speelhok. Handdoeken en condooms zijn aanwezig.Hygiene staat bij ons boven aan de lijst.

Hebt U zin in een warm of koud hapje dan vindt U dit in ons knusse keukentje.

Paren & Singles vinden er drie avonden per week een gemoedelijke atmosfeer waarin "alles" kan, maar niets moet. En waar U vrijblijvend van al onze faciliteiten gebruik kunt maken.